sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Yhteisellä asialla lähipalvelujen puolesta

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Muistatko kun kävit syyttömän henkilön kimppuun Kiila-klubilla syksyllä 2008 ravintola Libertessä? Syyttelitte ihmistä Venäjän vastaisuudesta ja kaljupäinen puku päällä esiintynyt kaverisi, mikä Juha onkaan nimeltään, takoi häntä laudanpalalla päähän. Häpeä. Ja poliisitutkinta on yhä mahdollinen. Poliittista painostusta dosentin komiteoiden puolesta ei Suomessa katsota hyvällä.

Hannu Väisänen kirjoitti...

Pitkän tauon jälkeen palasin taas bloggaamaan ja kas kummaa, olen saanut tuoretta palautetta kirjoituksistani. Ehkä kaikki ei ollutkaan turhaa kun sinäkin anonyymi noin kuohahdit.

Mielikuvitus rikastuttaa elämää ja toivottavasti kykysi ei jää vain meidän väliseksi sananvaihdoksi vaan satuilet myös lapsille, mutta mieluummin Nalle Puhista tai esim. punahilkasta.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kun tunnustit tekosi, Hannu Väisänen. Laitetaan sähköpostiavautumisesi talteen. Veikkaan, että jatkossa virkavalta ottaa tarvittaessa yhteyttä mahdollisten jatkotoimien muodossa, kun tekemääsi päällekarkausta aletaan selvitellä. Rajat on kommunistillakin oltava, kun asutaan demokraattisessa valtiossa.